• Matho Interieur Bv

Hoe verkrijgt u een mooie en strakke naadloze douche?

Bijgewerkt op: 29 mrt.


Strakke douchewanden voor uw badkamer


Een strakke bijna naadloze douche is niet alleen een trendy oplossing, maar is ook uiterst degelijk in uw badkamer. Bij Matho Interieur hebben we een unieke manier om u een strakke bijna naadloze douche op maat van uw badkamer te bezorgen.


100 procent waterdicht


Als eerste en pionier hierin in België biedt Matho Interieur al verscheidene jaren een 100 procent waterdichte douche aan. Daarvoor maken we gebruik van Pro Aqua Sealer in de douchezone. Dit product vormt als het ware een plastic folie tegen de muren die verhindert dat het douchewater in de muren trekt, maar netjes naar beneden stroomt in de douchebak. We brengen het product aan in meerdere gespoten lagen in de douchezone. Het resultaat mag er zijn: een douchezone met gelijkmatige dichting. Zo profiteert u ook van een onderhoudsvriendelijke douche na plaatsing van composiet waardoor u een strakke douche/badkamer krijgt met nooit meer insijpeling van water in de muren bij een eventuele lekkage aan kranen en schimmelvrij is.


Voor elk budget


Strakke douchewanden in composiet Kerrock zijn bestendig tegen vocht, uv-straling, schimmelvrij, zeepresten en vuil en bijna 99% naadloos te verwerken en Kömastyle Deco panelen zijn gemaakt uit een harde pvc-schuimplaat die verkrijgbaar is in 22 uitvoeringen maar niet naadloos kunnen verwerkt worden omwille van de afmetingen, dit kan opgelost worden door de platen koud tegen elkaar te plaatsen met een afdichtingskit of met een mooi strak u profiel. De perfecte oplossing voor natte en vochtige ruimtes. Dankzij deze platen hechten kalk, vuil en zeepresten zich niet aan het doucheoppervlak en ontstaan er zo geen schimmels. Dit concept is tot bijna de helft goedkoper dan Kerrock-composiet. Daardoor bieden we een oplossing aan voor elke prijs en garanderen we ook mensen met een beperkter budget een mooie badkamer met een vergelijkbare kwaliteit. Maak kennis met dit hoogwaardige kwaliteitsproduct dat krasvast is en bestand tegen chemicaliën. Ook warmte en uv-straling hebben weinig of geen invloed op het materiaal. De perfecte oplossing voor mensen met allergieën.


Kom langs bij Matho Interieur voor een naadloze douche


Bent u op zoek naar een professionele plaatser van een onderhoudsvriendelijke douche en schimmelvrije douche met strakke douchewanden? Dan is Matho Interieur uw ideale partner. Kom bij ons langs en vertel ons uw voorkeuren. We bekijken graag samen met u hoe we uw badkamerproject op een degelijke manier vorm kunnen geven. U krijgt een offerte op maat en geniet bovendien van een aantrekkelijke promo op composiet.


Bent u benieuwd om kennis te maken met Matho Interieur? Maak een afspraak om uw project te laten berekenen en geniet van onze promo op composiet!52 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven