• Matho Interieur Bv

Matho Interieur, specialist in bekleden van douches met composietplaten

Bijgewerkt op: 29 mrt.


Bekleden van douches met composietplaten


Uw badkamer moet een oord van ontspanning zijn waarin u na een drukke werkdag tot rust komt. Daarbij hoort een vlekkeloze badkamerinrichting die het beste van twee werelden combineert: een degelijke badkamer met robuuste en waterdichte materialen die mooi oogt en u een ontspannen gevoel garandeert.


Waterdicht concept


Kiest u voor een douche met composietplaat? Dan geniet u van een mooi aansluitende douchewand die helemaal waterdicht is. En er is meer, want vandaag bieden vele badkamerinstallateurs ook inloopdouchebakken aan uit datzelfde composietmateriaal. Zo krijgt u één uniforme badkamercombinatie die mooi oogt en kwalitatief hoogstaand is. Composietmaterialen zoals Corian, Hi-Macs, Kerrock en Avonite garanderen u een waterdichte constructie die uiterst lang meegaat.


Bekleden van douches met composietplaten: onderhoudsvriendelijk


In een traditionele badkamer met tegelwanden wordt u vaak geconfronteerd met vieze voegen. In een badkamer is er nu eenmaal een hoge concentratie vocht. En die slaat neer op de witte voegen die na verloop van tijd donker worden. Die voegen opnieuw wit krijgen, is een tijdrovende bezigheid en beïnvloedt het uitzicht van uw badkamer negatief. Door uw douche te bekleden met composietwanden krijgen al uw badkamerwanden een jasje op maat aangemeten. De wanden zijn kwalitatief hoogstaand en sluiten feilloos aan. Zo hebt u niet langer last van voegen die vuil worden en die permanent reiniging en onderhoud nodig hebben. Uw wanden kunnen ook niet langer scheuren en barsten, waarna u ook die beschadigingen weer moet repareren.Ervaar alle voordelen van douchewanden in composietplaat


Een mooi afgewerkte badkamer die bovendien voldoet aan alle kwaliteitsnormen en uiterst onderhoudsvriendelijk: het is een droom die werkelijkheid wordt wanneer u kiest voor composietplaten. Bij Matho Interieur zijn we gespecialiseerd in een totaalaanpak voor uw badkamer. Van concept tot uitvoering: u vertrouwt op de expertise en specialiteit van een en dezelfde partner die u de badkamer van uw dromen bezorgt. Bovendien wordt alles bij u ter plaatse gefabriceerd en geproduceerd.Benieuwd naar de mogelijkheden die composietplaten uw badkamer bieden? Vraag dan nu uw gratis offerte bij Matho Interieur, de badkamerspecialist!


169 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven