Keuken Lichtaart

EEN NIEUWE DRESSING OF KEUKEN
REGIO KASTERLEE (TUSSEN GEEL & TURNHOUT)

Kwaliteit in keukens en kasten die bij u passen

Een keuken die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook bijzonder praktisch is? Een dressing met esthetiek, oog voor detail en functionaliteit van de bovenste plank? De interieurspecialisten van Matho Interieur werken, doorspekt met uw wensen en ideeën, een uitgekiende keuken- of kastinrichting uit. Zo kunnen we u een offerte overhandigen waar zowel u als wij 100% achter staan.

Een nieuwe keuken?

Wij realiseren keukens in alle denkbare stijlen, van klassiek tot design. Daarnaast zijn alle kleuren en materialen mogelijk: laminaat, lak, fineer, hout en zoveel meer. Het werkblad kunnen we plaatsen in natuursteen, composiet, inox, beton of een ander materiaal. Toestellen kan u bij ons kiezen van betere merken als Miele, ATAG, Siemens, V-ZUG en andere grote namen. Benieuwd naar het eindresultaat? U krijgt er al een zicht op bij uw offerte, volledig in 3D uitgetekend en uitgevoerd in fotorealistische ontwerpen. Bezoek onze showroom in Lichtaart (Kasterlee) of contacteer ons!

 
Keukens Lichtaart
press to zoom
Keuken plaatsen lichtaart
press to zoom
Nieuwe keuken lichtaart
press to zoom
Keuken op maat
press to zoom
1/5
Maatkast in hoogwaardige materialen

Een maatkast?

Matho Interieur is sterk in maatwerk voor dressings, ingemaakte kasten en andere maatkasten in hoogwaardige materialen. Samen met onze interieurarchitect wordt steeds eerst een ontwerp in 3D opgemaakt.

EEN KEUKEN OP MAAT OF MAATKASTEN? KOM ZEKER EENS LANGS IN ONZE TOONZAAL IN LICHTAART (KASTERLEE). WIJ HELPEN U MET DE GLIMLACH VERDER!

U denkt aan een keuken of kast op maat? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Kasterlee (Tussen Geel & Turnhout)!